Työturvallisuuskortti kurssiltamme Oulussa tai räätälöidystä koulutuksesta muualla Suomessa

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Finnoste Oy järjestää työturvallisuuskorttikoulutukset toimipisteessään Oulussa tai tilauksesta myös yrityksen tai muun yhteisön tiloissa räätälöitynä koulutuksena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää koulutuksistamme!

Työturvallisuuskortin tavoitteena on turvallinen työskentely

Työnantajan on lain mukaisesti huolehdittava, että työntekijät on perehdytetty toimimaan turvallisesti työmailla ja että jokainen pystyy tekemään työtä turvallisesti koko työuransa. Työturvallisuuskortti on kehitetty työturvallisuuden parantamiseksi. 

Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on:

  • antaa perustietoa työsuojelusta

  • herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen

  • parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä

  • pyrkiä vähentämään työtapaturmia ja vaaratilanteita

  • tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla

  • vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta.

Työpaikan turvallisuus kertoo toiminnan laadusta. Ammattitaitoinen työ tuottaa laadukkaita tuotteita ja palveluja siten, että tapaturmia ei satu eikä työperäisiä sairauksia synny. Laadukas toiminta ei myöskään kuormita luontoa hallitsemattomilla päästöillä tai ylimääräisillä jätteillä.

Katso Työturvallisuuskeskuksen sivut

Työturvallisuuskortin suorittaminen

Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta. Työturvallisuuskorttikoulutus kestää yhden päivän. Voimme tarvittaessa räätälöidä myös koulutuksen ajankohdan yrityksen tarpeiden mukaan. Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskorttia. Kortti siis kannattaa suorittaa!

Kysy lisää työturvallisuudesta

Seuraavat kurssit

Voit ilmoittautua haluamallesi kurssille sivulla Seuraavat kurssit ja ilmoittautuminen – tai kysyä meiltä koulutustarjousta yrityksellesi. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä lomake. Voit myös soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Tarjoamme työturvallisuuskorttiin johtavat koulutukset Oulussa ja tarvittaessa työnantajan tiloissa eri puolilla Suomea.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!