Kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutus Oulussa

Finnoste Oy järjestää kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutusta. Yrityksemme toimii Oulusta käsin sekä palvelee yritysten ja yhteisöjen tilauksesta myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä

Ammattipätevyys ja säännöllinen jatkokoulutus

Yrityksemme on Liikenteen turvallisuusviraston (Traficom) hyväksymä koulutuskeskus, joka voi antaa kuorma- ja linja- autonkuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaista koulutusta. Perustason ammattipätevyyskoulutus vaaditaan kuljettajilta, joilla ei ole linja-auton ajo-oikeutta 10.9.2008 tai kuorma-auton ajo-oikeutta hankittuna 10.9.2009 mennessä. Ammattipätevyyden säilyttämiseksi koulutusta on hankittava viiden vuoden jaksoissa viiden päivän verran siten, että yhden koulutuspäivän pituus on vähintään seitsemän tuntia. Ammattipätevyyden voimassaolosta haetaan joko ammattipätevyyskortti tai pätevyydestä tehdään merkintä ajokorttiin. 

Lue lisää Traficomin sivuilta

Ammattipätevyyttä kehittävät kurssit

Meillä on tarjota useita ammattipätevyyttä kehittäviä ja ylläpitäviä kursseja! Viiden vuoden jaksossa vähintään yhden päivän on oltava ennakoivan ajon koulutusta. Muut koulutuspäivät voivat kuljettajat vapaasti valita Traficomin hyväksymien koulutusyhteisöjen kurssitarjonnasta. Vaarallisten aineiden kuljetuksissa vaadittavista ajolupakoulutuksista hyväksytään jatkokoulutukseksi yksi päivä kurssia kohti.

Seuraavat kurssit

Seuraavat yleiset kurssit löytyvät sivulta Seuraavat kurssit ja ilmoittautuminen. Voit ilmoittautua mukaan – tai kysyä meiltä koulutustarjousta yrityksellesi.

Katso seuraavat kurssit

Järjestämme kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutusta Oulussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!