Katso koulutuksemme Oulussa

Finnoste Oy Oulusta antaa koulutusta eri alojen henkilöstölle toimitiloissaan Oulussa. Toteutamme myös asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia, jotka voimme järjestää joko Oulussa tai asiakkaan tiloissa muualla Suomessa.

Ota yhteyttä

Täydennyskoulutuksella pätevyyttä ja osaamista

Tarjoamme täydennyskoulutusta yritysten, laitosten ja kuntien henkilöstölle. Koulutuksemme pitävät sisällään esimerkiksi erilaisia niin sanottuja korttikoulutuksia, joiden tarve on lisääntynyt jatkuvasti. Yrityksemme on Liikenteen turvallisuusviraston (Traficom) hyväksymä kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusta antava koulutuskeskus. Järjestämme myös esimerkiksi työturvallisuus- ja ensiapukoulutuksia. Koulutustemme avulla asiakkaamme saavat nykypäivän työelämässä vaadittavat pätevyydet ja osaamisen!

Räätälöidyt koulutukset yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin

Osaava ja osaamistaan uudistava henkilöstö on minkä tahansa yrityksen tai muun yhteisön tärkein voimavara. Osaamista voi parantaa niin täydennys- ja uudelleenkoulutuksen kautta kuin itse työpaikoillakin työssä oppimalla. Me tuomme räätälöityjen koulutustemme välityksellä apua työyhteisön osaamisen kasvattamiseen. 


Räätälöimme juuri sinun organisaatiollesi ja henkilöstösi kehittämistarpeisiin sopivan koulutuksen. Pääset päättämään myös koulutuksen pitopaikasta ja ajankohdasta. Järjestämme koulutuksia paitsi omissa toimitiloissamme Oulussa myös asiakkaiden tiloissa eri puolilla Suomea.

Räätälöidyt koulutuksemme:

  • Turvallisuuskoulutukset eri toimialoille

  • TURVA 112 - ensiapu, paloturvallisuus, itsepuolustus ja uhkatilanteet (8 h)

  • Eri pätevyyskurssit joustavasti ja räätälöityinä.

Etsitkö koulutusta, jonka avulla saat pätevyytesi ja osaamisesi ajan tasalle? Tarjoamme täydennyskoulutusta ja kursseja Oulussa.

Ota yhteyttä